English version

OM AON uP

Mange bække små ...

Aon UP er en puljeordning for mindre og mellemstore virksomheder. Her har flere tusinde ansatte i flere hundrede virksomheder samlet deres pensionsopsparinger og forsikringer. Det giver stordriftsfordele, som er til at tage og føle på.  

For virksomheden er Aon UP en unik mulighed for at tilbyde attraktive pensionsvilkår, som man ellers kun kan få i store virksomheder. Som medarbejder er du dermed ikke stillet ringere end dine andre kolleger i branchen, blot fordi du er ansat i en mindre virksomhed.

I Aon UP får du professionel råd og vejledning af uddannede pensionsrådgivere. Dette kan foregå personligt ude på arbejdspladsen, over mail eller via telefon.

Vi sørger også for løbende opfølgning, så du ikke “glemmer” at vedligeholde pensionsordningen.

Pensionsordningen i Aon UP tilbyder desuden et moderne opsparingsmiljø, hvor du kan spare op til din pension - helt i overensstemmelse med dit temperament.


Bestem selv hvordan du vil spare op

Har du mod på risiko, vil du placere alt i aktier og få muligheden for et stort afkast år efter år? Eller foretrækker du at gå med livrem og seler og acceptere et lavt afkast til gengæld for stor sikkerhed?

Eller måske er du til en mellemting? Alle muligheder er til stede i Aon UP, og du kan få det lige, som du vil have det.

FORSIKRINGER DER PASSER TIL DIG

Forsikringerne i Aon UP er på højde med resten af pensionsmarkedet og deres formål er først og fremmest at sikre alle medarbejdere og deres familie økonomisk i tilfælde af svær sygdom, uarbejdsdygtighed eller død.

De kan alle tilpasses individuelt i forhold til alder, familieforhold, personlige ønsker og økonomiske behov.

Tilpasningen til den enkeltes behov er vigtig. Forsikringerne betales nemlig af pensionsbidraget, og jo mere der går til forsikring, jo mindre går der til opsparing

Kontakt DIN pensionsrådgiver

... og få den bedst mulige løsning.

Kontakt pensionsrådgiver

INTERESSERET I AON UP?

Kontakt gerne vores salgsafdeling for at aftale et møde om Aon UP.

LÆS MERE

AFTAL MØDE