English version

Nyheder

Her på siden vil der løbende kunne findes nyheder om Aon UP og pensionsområdet i øvrigt.

  • 29-06-2016

  Brexit og din pension

  De kommende udfordringer vi og resten af Europa står overfor efter Brexit er vi endnu ikke helt klar over hvad bliver. Til at starte med er der kommet en del uro på finansmarkederne og nu er spørgsmålet, hvad det betyder for din pensionsordning. Læs mere om dette og hvad Aon anbefaler.
 • 26-05-2016

  Lovligt at aldersgraduere pensionsbidrag

  Der må gerne gøres forskel på pensionsbidragene til medarbejderne, hvis differentieringen sker i forhold til alder. Det har både EU-domstolen og Højesteret slået fast.
 • 25-05-2016

  Urolige finansmarkeder har indtil videre præget året

  En historisk dårlig start på året for de finansielle markeder har sat afkastet under pres. Aon giver her tre gode råd til, hvordan du passer bedst på din pensionsopsparing. Først og fremmest handler det om at have is i maven – og så er det et godt tidspunkt at evaluere, om den valgte risikoprofil stadig er rigtig for dig.
 • 25-05-2016

  Sundhedsudfordringer i EMEA-regionen

  Aon har udarbejdet en hvidbog om de sundhedsfaglige udfordringer, moderne virksomheder står over for – ikke bare i Danmark, men også i resten af Europa, Mellemøsten og Afrika. Du kan også få indblik i resultaterne fra en mere generel undersøgelse om virksomhedernes bud på de største udfordringer på sundhedsområdet.
 • 24-05-2016

  Lad mægleren rådgive medarbejderne

  Vi rådgiver virksomheden om den samlede pensionsløsning og kommunikerer den efterfølgende til medarbejderne. Det sikrer sammenhæng og uafhængig rådgivning, der kun kan tilbydes af pensionsmæglere, som fastslået af Finanstilsynet.
    

SE Film om Aon uP


For at lette forståelsen har vi produceret fire film om Aon UP. Klik på nedenstående links og se filmene.

Fakta om Aon UP
Fakta om opsparing
Fakta om investering
Historien om Aon UPNyhedsarkiv


Se tidligere nyheder